Optagelse af nye kørere

Sportscar Event er altid åben for at optage nye kørere. For at man kan komme med på holdet, er der dog en række ting, man skal tjekke om man er i besiddelse af, inden man søger ind i Sportscar Event.

Vi er ikke en trackday klub, hvilket betyder, at vi kører under helt specielle forhold. Din bil skal være af en karakter, som vi vurderer passer ind i vores sammensætning af biler. Du skal være en moden chauffør, som har en del bane erfaring. Du skal være indstillet på, at alle omkostninger for deltagelse med din bil er helt for egen regning. Du skal forstå, at formålet med at du kører i Sportscar Event er, at indsamle så mange penge som muligt til vores formål. 

Hvis din bil og baggrund giver anledning til, at vi indkalder dig til en optagelses prøve, vil prøven bestå af flere elementer både samtale og kørsel. Disse tests udføres af vores sikkerhedsudvalg og udfaldet kan være, at du efter første test får besked på, at du ikke findes egnet til deltagelse i Sportscar Event.

For alle i Sportscar Event er formålet, det der kommer først - så venligst angiv i din mail, hvorfor du er en kandidat til at søge optagelse ved os.

Vi er en stor familie hvilket betyder, at alle er lige - her er man ikke mere værd som kører end personen, som viser kunderne på plads i parkeringen. Den rette indstilling er vigtig, hvilket også betyder, at bliver man optaget, så er enhver tilmelding bindende til et arrangement.

Hvis du finder, at du er kvalificeret til at søge om optagelse, hvilket betyder du kan se din profil i ovenstående - så skal du sende din besvarelse, billeder og data på din bil til: chrone@sportscarevent.dk 

Du vil herefter modtage en besvarelse. Skulle det være et afslag, vil dette ikke blive uddybet mere end, hvad du modtager i mailen.

Vi har nu fundet de kørere og biler, der kommer til at repræsentere Sportscar Event i 2024. Ønsker du at kommet i betragtning som kører næste år, er deadline for ansøgning d. 1. februar 2025. 

scroll up