Hall of Fame

Hall of Fame

Hall of Fame er blevet oprettet i Sportscar Event i 2022 for at ære og hylde de mennesker, der har gjort en helt ekstraordinær indsats for Sportscar Events Almennyttige Fond og vores formål.

Jason Watt er i 2022 blevet udnævnt som første medlem af Hall of Fame:

- Ambassadør for Sportscar Events Almennyttige Fond fra 2003 - 2022. 

Sportscar Event har nu eksisteret i mere end 20 år. Med kun 2 år på bagen, var man i 2003 så heldige, at Jason Watt takkede ja til en rolle som ambassadør for fonden. Med en kærlighed for formålet og et ønske om at udbrede kendskabet til Børnecancerfondens vigtige arbejde, har han lige siden arbejdet benhårdt for at udbrede kendskabet til velgørenhedsarrangementerne i Sportscar Event.

Jason Watt har gennem tiden stået i front som ambassadør for fonden til flere end 90 events, og har siddet bag rattet på flere end 6000 runder på banerne i Sportscar Event. En indsats der har tilført Børnecancerfonden flere mio. kr. til primært forskning i børnekræft.

I gennem de mere end 19 år som ambassadør for Sportscar Event, har Jason Watt skabt glæde og begejstring hos både store og små. Et utal af mennesker har fået den store fornøjelse at sidde som Co-driver med Jason Watt som styrmand bag rattet alt imens, de har bidraget til en god sag. Han har skabt stor glæde blandt vores mange besøgende publikummer, men i særdeleshed også bland flere tusinder af vores sponsoreres VIP-gæster gennem tiden.

Men ét af de mange steder, hvor han i særdeleshed har gjort indtryk, er på vores helt særlige børnedage, hvor vi har glæden af at møde de alvorligt syge børn og deres familier fra Børnecancerfonden. Med sit altid empatiske, positive og imødekommende væsen, har han til stadighed formået at frembringe smil og glæde hos familierne i en svær tid. En egenskab, der er højt værdsat og som bidrager til mindeværdige oplevelser.

En kæmpestor tak til Jason Watt, skal lyde fra bestyrelsen, frivillige, kørere og sponsorer her i Sportscar Event. Vi sætter i den grad pris på den enorme store indsats, der gennem årene er blevet lavet for Sportscar Event og Børnecancerfonden.

Tak for en kæmpe indsats!

scroll up