Bag om Sportscar Event

Exclusive sportsvogne og glade børn. Sportscar Event er et velgørenhedsarrangement primært til fordel for Børnecancerfonden og andre gode formål. Kom og oplev synet og lyden af de vildeste drømmebiler fra Lamborghini, Porsche, Ferrari og mange flere og få fantastisk oplevelse for hele familien. Har du benzin i blodet, kan du endda købe en turbillet og få 2 uforglemmelige omgange som co-driver i din drømmebil.

Marianne Benzon Nielsen, direktør i Børnecancerfonden, udtaler om samarbejdet med Sportscar Event:

"Børnecancerfonden er en privat fond, så vi er afhængige af donationer, og trofaste sponsorer som Sportscar Event. Det er helt afgørende for, at vi kan finansiere længevarende forskningsprojekter, der er med til at forbedre overlevelsen for børn med kræft. Så vi er utrolig glade for den kæmpe indsats, som de mange engagerede kørere og frivillige hvert år gør for at samle penge ind til kampen mod børnekræft. Samtidig giver de hvert år børnene og deres familier en stor oplevelse, når Sportscar Event inviterer til særlige køredage, hvor ikke kun de syge børn, men også søskende og forældre får et kærkomment afbræk fra hverdagen med alvorlig sygdom. Når et barn får kræft, ændres livet og hverdagen drastisk for hele familien, så alle har brug for omsorg og gode oplevelser, og det er Sportscar Event i høj grad med til at give dem. Det er fantastisk at opleve så stort et engagement, som Sportscar Event er båret af”.

*For en ordens skyld – Sportscar Event støtter Børnecancerfonden, Tryghuset og Lukas huset. Modtagerne af støtte fra Sportscar Event søger altid at gøre deres brug af indsamlede midler så gennemskuelig og etisk som muligt. Se i øvrigt modtagernes hjemmesider.

 

Med venlig hilsen

Sportscar Event

scroll up