Et dejligt afbræk fra hverdag og sygdom

Skrevet d.01/06-2017

Tirsdag d. 30. maj havde Sportscar Event besøg af kræftramte familier på FDM Sjællandsringen.

 

Sædvanen tro inviterede Sportscar Event børnene fra Rigshospitalet til en dag på FDM Sjællandsringen, hvor de, i 2 timer, kunne vælge og vrage mellem ca. 20 forskellige sportsvogne. Dette er et arrangement som både arrangører og kørere er enormt glade for, da vi møder de mennesker som det hele handler om - nemlig børnene. Vi støtter også Lukashuset  Børne- og Ungehospice, så familierne herfra var også inviteret til et velkomment afbræk fra dagligdagen.

Selvom de kloge mennesker ved DMI havde truet med både regn og torden, var vi heldige at have tørt vejr hele dagen, så der var ingen problemer med at give fuld gas på banen.

Børnecancerfonden og Jyske Bank tog pænt imod de besøgende familier, og diskede op med malebøger, goodiebags og lidt til den søde tand. Der gik dog ikke længe før de ivrige gæster stormede ud til banen for at komme ud at opleve de mange fede sportsvogne - og så blev der ellers kørt til!

Mange ture senere, kunne vi atter sige farvel til de besøgende, med ønsket om alt godt fremover.

Sportscar Event er en organisation der består af en masse forskellige mennesker. Der er naturligvis kørerne, som stiller deres biler til rådighed i den gode sags tjeneste. Det er noget de gør for egen regning, dvs. dæk, slidtage, brændstof osv. er noget de selv står inde for. Derudover er der en bestyrelse, en eventchef og en masse frivillige folk, som gør deres for at arrangementet kan fungere optimalt. Da Sportscar Event er en non-profit organisation, er vi afhængige af hjælp i form af sponsorater, og vi nyder rigtig godt af de sponsorer der også kan se værdien af at gøre en indsats for kræftsyge børn.

Alle er enige om, at sådan en børnedag både er bekræftende, dejlig og sjov, men ligeledes er det en påmindelse om situationens alvor. Der er børn som vi kender, og som vi har lært at kende gennem årene, men der er desværre også nogle vi aldrig ser igen. Cancer er en forfærdelig sygdom, og det er ikke alle der klarer sig igennem forløbet. Men som årene går, er der heldigvis flere og flere der bliver kureret, takket være forskning, som i høj grad er finansieret af velgørende organisationer, og det er vi rigtig stolte af at kunne være med til at bidrage til.

Vi håber på at se en masse glade mennesker, som gerne vil støtte op om den gode sag, til vores åbne arrangementer på Sjællandsringen, Jyllandsringen og i HCA Airport Odense.

 

Nærmere information om disse arrangementer kan findes her på siden.

 

Vi glæder os til at se jer allesammen :)

 

 

 

Andre nyheder

Sportscar Event og Jyske Bank forlænger hovedsponsoraftale

22-11-2022

PROGRAM for 2023

30-09-2022

PROGRAM FOR 2022

29-11-2021

NYT program for Sportscar Event 2021

03-02-2021

Sportscar Event Donation 2020

20-12-2020

PROGRAM - Sportscar Event 2021

12-11-2020

Indsamling på Bornholm

14-09-2020

Aflysning af Sportscar Event 2020

19-08-2020

Sportscar Event og Jyske Bank forlænger hovedsponsoraftale

25-06-2020

Nyt program for Sportscar Event 2020!

29-05-2020

scroll up