Bestil Gavekort

 Hvis du ønsker at give en uforglemmelig gave til en ven, kunde eller et familiemedlem, skal du blot følge nedenstående vejledning:

 

SÅDAN BESTILLER DU

Følg nedenstående link, som fører dig til Coolshops webshop, hvor du, trygt og sikkert, kan bestille de gavekort du ønsker. Et par dage senere vil du modtage et flot gavekort i kreditkort-format, i et kartonomslag med logo.

OBS: Entré er GRATIS for gæster med gavekort til vores arrangementer på FDM Jyllandsringen, FDM Sjællandsringen og HCA Airport i Odense. Til alle øvrige arrangementer skal der betales normal entré.   

Klik hér for at bestille gavekort til Sportscar Event (åbner i et nyt vindue ved Coolshop)

 

Ofte stillede spørgsmål og svar:

1)  Kan man være sikker på en tur, når man har købt på forhånd?
Vi afvikler turene i den rækkefølge, man møder op. Så jo tidligere du kommer, jo før kommer du til. 

2) Får man en billet tilsendt?
Ja, man får et flot gavekort i kreditkort-format, i en lækker indpakning. Gavekortet er ikke personligt, og kan dermed også videregives til
andre. 

3) SKAL man vælge bil på forhånd?
Nej, gavekortet/billetten er på et bestemt beløb. Vi ser ofte, at man ombestemmer sig, og det er muligt at lægge penge til eller dele turen i 2 billigere ture.

4) Er der lang kø?
Nogle biler kører næsten hele tiden, andre står måske stille. Man kan tilpasse turen efter tålmodigheden. Èn ting er sikkert: Der er nok at se på imens og glem ikke lyden og lugten af brændt gummi. 

5) Hvor lang tid tager en tur?
Så kort tid som muligt. Der køres 2 runder på banen for fuld skrue, og du sidder ved siden af og fryder dig over denne ganske særlige oplevelse midt imellem en masse supersportsvogne.

6) Kan man fratrække bidraget til velgørenhed i skat?
Nej, det er ikke muligt for private at fratrække beløbet for en køretur i skat, da du modtager en modydelse for dit bidrag. Så du må glæde dig over, at du både får en oplevelse for livet og samtidig støtter et godt formål. Hvis du ønsker at donere et beløb til Børnecancerfonden, kan du
læse mere om reglerne på deres hjemmeside.

For erhverv gælder de normale regler for skattefradrag af udgifter i forbindelse med repræsentation.

Du kan læse mere om fradragsreglerne på Børnecancerfondens hjemmeside

7) Kan der købes codriverture på dagen?
Ja, langt de fleste ture sælges på selve dagen, hvor man har mulighed for at se udvalget af sportsvogne og beslutte sig for, hvilket oplevelse
man gerne vil have.

8) Kan gavekortet bruges næste år?
Ja gavekortet gælder 3 år ifølge købeloven.

scroll up